Hoe krijg je meer bezoekers naar je website

Dit gedeelte van website maken voor beginners gaat over het krijgen van meer bezoekers naar je website. De opties hieronder zijn gratis en kost je alleen een beetje van je vrije tijd.

Onthoud in ieder geval wanneer je de eerste stroom bezoekers naar je website hebt, deze alleen terug blijven komen indien je een nuttige en interessante website hebt. Ook het zorgen van backlinks gaat een stuk makkelijker wanneer je een goede website hebt met unieke inhoud.

Zoals eerder aangegeven, kopieren kunnen we allemaal!

Zoekmachine optimalisatie

Leer de manieren en technieken om jouw website in de resultaten van de zoekmachines te krijgen. Een goed resultaat in een van de zoekmachines is de beste manier om gratis bezoekers naar je website krijgen.

Aanmelden bij de zoekmachines en waar moet je opletten.

Yahoo!, Bing, and Google zijn de enige zoekmachines die er echt toedoen! Meer informatie over het aanmelden en de valkuilen vind je hier.

Maak een Google XML Sitemap

Alles over Google Sitemap. Wat is een Sitemap, hoe maak je een Sitemap en wat zijn de voordelen hiervan.
Hoe krijg je backlinks naar je website

Zorg voor inkomende links van Directories

Alles over het aanmelden bij directories. Het aanmelden bij diverse directories zal je niet veel bezoekers opleveren maar een of meerdere links kan wel helpen bij je score in de zoekresultaten.

Sociale netwerken

Wat zijn sociale netwerken en hoe kun je ze gebruiken voor je website.

Google Netwerk en Google +1

Google heeft sinds kort de Google +1 optie ingevoerd en heeft een eigen sociaal netwerk. Wil je hier meer over weten dan kun je het beste deze pagina lezen.

Hoe maak je een RSS Feed

Je kunt zelf ook een RSS Feed maken waar jouw bezoekers zich op kunnen abonneren.

Hoe gebruik je Twitter voor je website.

Hoe gebruik je Twitter voor je website. Twitter is een micro blog website en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. De manieren van gebruik verschillen enorm.

Wat is Facebook

Facebook is veel uitgebreider dan Twitter, je kunt langere berichten plaatsen, een foto album maken en veel verder gaan in de communicatie met vrienden cq. volgers  • Home